MIVRO CV-Monitor… Snel geholpen worden in geval van storing

MIVRO voert onderhoud aan CV-ketels uit op basis van behoefte van het toestel.

Hiermee bieden we passend onderhoud aan uw CV-systeem en kunnen wij nog efficiënter ons werk doen met uiteraard dezelfde kwaliteit.

Uw ketel houdt allerlei informatie bij. De ketel weet hoeveel uren hij gebrand heeft, weet de temperaturen in het apparaat, de druk in de installatie en nog veel meer. Door het uitlezen van deze informatie kunnen we sommige storingen voorkomen door in te grijpen voordat het misgaat. Denkt u aan een kapot expansievat of lekkage in de CV-installatie. De druk zal dalen door het mankement, we kunnen deze drukdaling signaleren nog voordat de druk zo laag is dat de ketel niet meer werkt. Geen vervelende verrassing voor u als gebruiker en voor ons makkelijker plannen van storingen en onderhoud.

Veiligheid

De ketel gaat niet via uw wifi of internet communiceren maar heeft een eigen verbinding vergelijkbaar met een mobiele telefoon. De ketel stuurt zijn gegevens naar een portal, in deze portal wordt geen gebruik gemaakt van naam of adresgegevens. Zo borgen we de privacy van u als klant.
De module stuurt informatie over:

  • Storingsmeldingen (inclusief storingscode)
  • Onderhoudsmeldingen (gebaseerd op branduren en aantal starts)
  • Waarschuwingsmeldingen (bijvullen, te lage ionisatiewaarde e.d.

De MIVRO CV-Monitor bestaat uit een kleine module en een online platform. Deze module sluiten wij aan op de CV ketel. Vervolgens zien wij de meldingen en informatie uit de ketel in een speciale app.

U leest er alles over in onze flyer.

Vaste klanten betalen geen aansluitkosten. Nieuwe klanten kunnen dit alleen middels een onderhouds- of servicecontract af te sluiten.

Wilt u geen monitoring op uw ketel en wel een onderhouds- of servicecontract?

Dat kan. U kunt het onderhoudscontract of servicecontract voor dezelfde prijs afsluiten. De onderhoudsinterval wordt in dat geval vastgesteld op 12-24 maanden.

U ontvangt van ons een uitnodiging per mail (of post), zoals wij voorheen ook voor u deden. U kunt dit contract hier afsluiten.