Nieuw bij MIVRO: de MIVRO CV-Monitor

Vanaf 2021 gaan wij het onderhoud aan CV ketels uitvoeren op basis van behoefte van het toestel.

Hiermee bieden we passend onderhoud aan uw CV-systeem en kunnen wij nog efficiënter ons werk doen met uiteraard dezelfde kwaliteit.

Uw ketel houdt allerlei informatie bij. De ketel weet hoeveel uren hij gebrand heeft, weet de temperaturen in het apparaat, de druk in de installatie en nog veel meer. Door het uitlezen van deze informatie kunnen we sommige storingen voorkomen door in te grijpen voordat het misgaat. Denkt u aan een kapot expansievat of lekkage in de CV-installatie. De druk zal dalen door het mankement, we kunnen deze drukdaling signaleren nog voordat de druk zo laag is dat de ketel niet meer werkt. Geen vervelende verrassing voor u als gebruiker en voor ons makkelijker plannen van storingen en onderhoud.

Lees er alles over op deze pagina.

Wilt u geen monitoring op uw ketel en wel een onderhouds- of servicecontract?

Dat kan. U kunt het onderhoudscontract of servicecontract voor dezelfde prijs afsluiten. De onderhoudsinterval wordt in dat geval vastgesteld op 20 maanden. Dit betekent dat wij elke 20 maanden langskomen voor het onderhoud aan uw CV-ketel. U ontvangt van ons een uitnodiging per mail (of post), zoals wij voorheen ook voor u deden. U kunt dit contract hier afsluiten.