CV-ketel onderhoud. Laat uw toestel niet in de kou staan!

Als uw CV-ketel 15 jaar of ouder is, dan is het verstandig om aan vervanging te gaan denken. Misschien kan de ketel nog enkele jaren mee, maar de kans is groot dat er grote en dure reparaties aan zitten te komen.
Vaak gaat een CV-ketel defect als hij het hardst nodig is en op zo’n moment zal er snel beslist moeten worden: repareren of vervangen!

Wees dit vervelende moment voor en vraag vrijblijvend naar de laatste ontwikkelingen, prijzen en mogelijkheden.

De zekerheden van een onderhoudsabonnement

 • Lage abonnementskosten
  Als u een abonnement neemt laten wij niets aan het toeval over: punctueel preventief onderhoud en snelle signalering van eventuele storingen. Wij hebben jarenlang vakbekwaamheid in de praktijk bewezen. Vandaar dat wij even snel als vakkundig werken.
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de apparatuur schoongemaakt en op veilige werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en direct verholpen. Eventuele reparatiekosten zullen hierdoor beperkt worden.
 • Verhelpen van storingen
  Doet zich een plotselinge storing voor, dan is één telefoontje naar MIVRO CV-installatie, service & onderhoud voldoende voor een snelle reparatie. Normaal vallen storingen onder de bepalingen van het serviceabonnement, zodat er geen arbeidskosten in rekening worden gebracht bij een toestel met een serviceabonnement.
 • Geen voorrijkosten
  Als wij bij u voor komen rijden voor het verhelpen van een storing, terwijl u een onderhoudsabonnement heeft betekent dit dat u geen voorrijkosten hoeft te betalen. Uw onderhoudsabonnement dekt dus ook de voorrijkosten.
 • Altijd veilige apparatuur
  Door vervuiling kunnen gasgestookte toestellen een verkeerde verbranding hebben. Hiermee loopt u extra risico’s. Door jaarlijks het preventief onderhoud uit te laten voeren. Wordt er voorkomen dat uw apparatuur ontregeld raakt.
 • Geen verspilling van energie
  U gebruikt dan ook niet meer energie dan strikt noodzakelijk is. Zo houdt u de kosten in de hand. En u helpt tevens mee aan een schoner milieu.